Pancake

Pancake FIT
  • 1 szklanka maki żytniej lub orkiszowej
  • 1 szklanka mleka roślinnego lub wody
  • jajko
  • 4 łyżki miodu
  • łyżeczka sodu
  • wanilia
Pancake
  • 1 szklanka mąki pszennej
  • 1 szklanka mleka
  • jajko
  • 4 - 5 łyżek cukru pudru
  • łyżeczka sody
  • wanilia

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszam i smażę na złoty kolor.
Smacznego 💋

Udostepnij
Drukuj

Śniadanie mistrzów – gofry z jajkiem

Warzywa po chińsku z kurczakiem

Placki Cukiniowo-Ziemniaczane z Łososiem

Pierniczki świąteczne z mąką żytnia – miękkie

Zupa krem z Cukinii jak grzybowa

Sałatka z brokułem w 5 minut